Vannmelonkake med is
Oppskrift fra
Smaken av Oslo
Smaken av Oslo
Dette må være verdens sunneste kake. Ikke trenger du stekeovn for å lage den heller og du kan lage hele kaken på 15 minutter!
Noen vil kanskje argumentere at det strengt tatt ikke er en kake, men en ny måte å servere fruktsalat på. Og det er selvfølgelig riktig.
Uansett – her er tre gode grunner til å lage vannmelonkake: 1. Den smaker helt nydelig. 2. Den er super lettvint å lage. 3. Den vil imponere gjestene!
Dette trenger du:
- 1 vannmelon
- 1 boks Sørlandsis Tricolor
- Frukt og bær etter ønske
- Fersk mynte
Slik gjør du:
1. Kutt topp og bunn av vannmelonen, slik at du får en så rett som mulig «kakebunn». Tørk av melonen og plasser på et kakefat. (Resten av melonen kan du bruke senere i smoothie eller fruktsalat)
2. Pynt melonkaken med frukt og bær langs kanten nede på fatet og oppe på toppen. La det være igjen litt plass på midten til Dugg-iskremen.
3. Ta opp iskrem fra frysen og la den stå til den har tint så mye at du kan lage fine kuler av den.
4. Plasser så mange is-kuler du får plass til midt på vannmelonkaken og dryss ekstra fruktbiter og bær på toppen.
5. Pynt med mynteblader og server.