Sorbetkake – sunnere iskake med DUGG
Spoon
Alle dine favorittsmaker i en og samme kake! Sorbetene fra DUGG serien har et høyere innhold av frukt og gjør denne ekstra smakfull. Denne iskaken lager seg selv, alt du trenger er å legge sorbet lagvis i en brødform, fryse ned og nyte. Smaker ekstra godt med litt friske bær til servering:)
Her har jeg brukt bringebær, sitron og mangosorbet men den kan lett lages med mer eller mindre smaker.
Dette trenger du:
- 1 boks DUGG Sorbet Mango
- 1 boks DUGG Sorbet Sitron
- 1 boks DUGG Sorbet Bringebær
Slik gjør du:
1. Ta ut sorbet av fryseren og la den stå i 5-10 min til den er myk. Finn frem en brødform og kle med bakepapir.
2. Bruk en stor spiseskje og legg bringebærsorbet, mangosorbet og sitronsorbet tilfeldig rundt i formen. Klapp det forsiktig ned i hjørnene og kantene slik at det ikke blir «hull» i formen. Her er det helt valgfritt hvordan man bygger opp kaken og om man ønsker det i lag eller marmorert er helt opp til deg.
3. Legg lagvis sorbetene helt til du kommer til toppen av formen, press lett ned underveis. Sett tilbake i fryseren og la den stå i minst 4 timer så er du sikker på at den har blitt helt hard. Når du er klar for å servere tar du tak i kantene på bakepapiret og drar kaken ut. Bruk en skarp kniv og skjær skiver av kaken.
Server med friske bær hvis du ønsker det.