Sjokoladefondant med DUGG
Mmmm – her får du oppskriften på en farlig deilig dessert! Sjokoladefondant og iskrem er en uslåelig kombinasjon. Den mektige sjokoladefondanten balanserer du perfekt ut med vår forfriskende DUGG-serie av yoghurtis og sorbeter.
Ps! Hold et godt øye med fondanten i ovnen, ett minutt for mye kan utgjøre stor forskjell.
Dette trenger du:
- 1 boks DUGG Yoghurtis Jordbær
- 1 boks DUGG Sorbet Bringebær
- 125 g smør
- 125 g sukker
- 150 g kokesjokolade
- 1,5 dl hvetemel
- 3 egg
Slik gjør du:
1. Rør sammen smør og sukker i vannbad. Rør deretter inn sjokoladen.
2. Ta blandingen ut av vannbad og rør inn hvetemelet.
3. Rør inn ett og ett egg.
4. Fordel røren i små muffinsformer, som passer til en dessertskje.
5. Stekes på ca. 225 grader i 3-4 min. (Når det danner seg en skorpe oppå skal de stekes i omtrent 1 minutt til.)
6. Server med DUGG Sorbet Bringebær, DUGG Yoghurtis Jordbær og friske bringebær. Dryss et lite lag melis over rett før servering!
Tips! Røren kan lages dagen i forveien, eller fryses ned for så å tines og stekes i former.