Sandwich pistasjis
Elsker du pistasj-is? Her er tips til å lage din helt egen småis-variant; Sandwich Pistasj!
Her kan du bruke kjeksen du selv foretrekker – sjokoladekjeks som Bixit sjokolade smaker nydelig sammen med Sørlandsis Pistasjsmak.
Tips!
Ha kjeksene i frysereren før de fyller med iskrem. Da brekker de ikke så lett når du klemmer sammen is og kjeks, og isen smelter heller ikke så fort når kjeksene er like kalde som isen.
Dette trenger du:
- 1 boks Sørlandsis Pistasjsmak
- 1 pk kjeks (valgfritt)
- 1 boks sjokoladetrekk (saus som stivner)
- strøssel (valgfritt)
Slik gjør du:
1. Legg kjeksene i fryseren og sett iskremen på kjøkkenbenken i ca 15 min.
2. Ta ut kjeksene og legg en kule mellom to kjeks som du forsiktig trykker sammen. Ikke lag iskremkulen for stor, da det vil tyte ut og renne.
3. Dypp gjerne i sjokoladetrekk som stivner og ha på strøssel før det stivner.
Server umiddelbart eller sett på frys til riktig anledning!