Rabrabramuffins med iskrem
Er du så heldig å ha rabarbra i hagen? Denne nydelige planten er en frisk og norsk godbit som egner seg ypperlig til iskrem. Prøv våre rabarbramuffins med en deilig kule Sørlandsis Vanilje Jubileum på toppen.
Dette trenger du:
- 1 boks Sørlandsis Vanilje Jubileum
- 250 g smør
- 250 g sukker
- 4 stk eg
- 2 ts bakepulver
- 275 g hvetemel
- 150 g rabarbra
- Muffinsformer
Slik gjør du:
Slik gjør du:
1. Pisk sammen smør og sukker. Tilsett ett og ett egg av gangen som piskes inn.
2. Ha i det tørre: siktet mel og bakepulver.
3. Vend opphakket rabarbra inn i deigen, og ha i muffinsformer.
4. Stek muffinsene på plate midt i ovnen ved 180°C i ca 25 min.
5. Serveres lune eller avkjølte med deilig iskrem!