Pannekake-tårn med iskrem
Pannekaker og iskrem er som skapt for hverandre. Crèpe, pannekaketårn, rullede pannekaker – her er det mange muligheter! I denne oppskriften har vi brukt en super premium hasselnøttis fra Inspira, og laget et høyt og herlig pannekake-tårn du kan imponere gjestene med!
Dette trenger du:
- 1 boks Inspira Premium Hasselnøttis
- 8-10 pannekaker (pose, ferdigkjøpt eller hjemmelaget)
- Saus og topping etter ønske
Slik gjør du:
1. Lag pannekaker og la de avkjøle seg. Antallet bestemmer du selv, vil du ha høyt tårn må du har flere.
2. Ta ut iskremen og la den tempereres minst 15 minutter. Slik blir den myk og kan jobbes med.
3. Legg pannekake og iskrem om hverandre. Avkjøl "lagene" underveis om nødvendig, så ikke iskremen smelter helt før du er ferdig.
4. Serveres med kuler på toppen!
Tips! Kjøl ned serveringsfatet på forhånd, så holder desserten seg enda lenger under "monteringen".