Opp-ned iskake i vinterdrakt
Norsk vinterlandskap er et eventyrlig skue. Skal du servere dessert i vinter vil denne iskaken av vaniljeis garantert begeistre!
En opp-ned iskake er akkurat det som det høres ut til å være: en deilig boks iskrem opp-ned på et fat, pyntet med alt du måtte ønske – eller ha i skuffer og skap hjemme.
Her har vi brukt familiefavoritten Sørlandsis Vaniljesmak i 2 liter med Sørlandsis Krokan på toppen, men har du laktoseintolerante til bords vil Sørlandsis Laktosefri Vaniljesmak fungere like flott. Vi har også en Sørlandsis Duo Uten tilsatt sukker som passer her for de som vil leve litt lettere. (PS! Sørlandsis Duo har både sjokolade- og vaniljesmak, og er derfor både brun og hvit i fargen).
Dette trenger du:
- 1 boks Sørlandsis Vaniljesmak
- 1 boks Sørlandsis Krokan
- 1 pk kokosmasse
- 1 pk pikekyss
- 1 stk hvit sjokolade (raspes)
Slik gjør du:
1. Snu Sørlandsisen opp-ned på et passende fat. Er fatet avkjølt vil iskremen ligge fast og ikke skli rundt.
2. Legg kuler av Sørlandsis Krokan på toppen som du drysser herlig "snø" (kokosmasse) over, samt hvit og deilig pynt som marshmallows, raspet hvit sjokolade og hvite pikekyss.
3. Kan fryses eller settes rett på bordet for servering!