Mini pavlova med Tricolor is
Pavlova er vel en kake-favoritt på 17.mai? Enda blir den servert med frisk iskrem! Mini pavlova lager du enkelt i forveien ved å klargjøre små porsjonstørrelser av marengs (kan lages flere dager i forveien).
Ved servering toppes søtsakene med noen kuler av dine gjesters favoritt iskremsmak – Sørlandsis Tricolor har både vaniljeis, jordbæris og sjokoladeis! Topp gjerne med friske bær og server umiddelbart.
Dette trenger du:
- 1 boks Sørlandsis Tricolor
- Marengs
- Friske bær
- Melis (valgfritt)
Slik gjør du:
1. Lag marengs etter oppskrift, det finner du på nettet. Lag små mini-pavlovaer om du ønsker å servere porsjoner.
2. Oppbevar marengsen tørt (ikke i lukket boks) til servering.
3. La Sørlandsisen få stå 10 minutter på benken, og server så lekre kuler iskrem på toppen av marengsen. Topp med friske bær og gjerne et dryss melis. Nyt!