Juledessert med multeis
På julaften og i julen generelt er det mye godsaker på menyen. Iskrem er et friskt innslag på menyen, og en nydelig avslutning på et godt måltid. Inspira med multe er blitt en populær sesongvariant i julen! Denne oppskriften serverer vi multeisen med mørke kjeks og rørte multer. Kombinasjonen har alt: søtt og friskt, mykt og «crunch»!
Tips! Bruk kjeks du har eller liker best, men la gjerne kjeksene av mørk sjokolade/mørke biscottis så kjeksen ikke blir for søt. Multene kan du røre selv, kjøpe ferdig multe-syltetøy eller erstatte med f.eks physalis!
Dette trenger du:
- 1 boks Inspira Multeis
- 1 pk mørk sjokoladekjeks eller -biscotti
- rørte multer, multesyltetøy eller physalis
Slik gjør du:
1. Knus kjeksene – la det være små biter, ikke helt pulverisert
2. Finn en lekker skål du vil servere desserten i. Legg kjeks i bunn, iskrem oppå og topp med mer kjeks og multer
3. Server umiddelbart og nyt!