Iskrem-taco
Hva får du når du kombinerer de to favorittene iskrem og taco? En helt fantastisk dessert, selvfølgelig! Iskremtaco kombinerer det søte fra iskremen med det salte i tacoskjellet, som gir en nydelig smaksopplevelse. Her har vi brukt Sørlandsis Tricolor, men du kan bruke iskremen du har i frysen eller smaken du liker best. Ha det moro!
Dette trenger du:
- 1 stk Sørlandsis Tricolor
- Sjokoladesaus
- Valgfritt strøssel
- 1 pk tacoskjell
Slik gjør du:
1. La iskremen tempereres i fem minutter, så blir den lettere å jobbe med.
2. Smør sjokoladesaus på kanten av tacoskjellene og dypp kanten i strøssel.
3. Legg tre kuler med Sørlandsis Tricolor - jordbær, sjokolade og vanilje i tacoskjellet.
4. Dander på en tallerken, ta på litt ekstra sjokoladesaus og strøssel.
5. Husk servietter – nytes umiddelbart! :)