Mini marengs med iskrem
Knasende sprø marengs og fyldig, kremete iskrem – ja, takk! Lager du mini-pavlova kan de toppes med det meste av iskrem, kanskje til og med de yngste gjestene kan få dandere sin egen ved bordet? Sett frem marengs, Sørlandsis Tricolor, Sørlandsis Karamellsmak, Sørlandsis Vanilje Jubileum og Sørlandsis Sjokoladesmak, og du har iskrem som faller i smak hos de aller, aller fleste!
Dette trenger du:
- 1 boks Sørlandsis Karamellsmak
- 1 boks Sørlandsis Sjokoladesmak
- 6 stk eggehvitter
- 250 g sukker
- friske bær til pynt
Slik gjør du:
1. Pisk 6 eggehvitter og 125 g sukker til jevn og hvit masse. Ha i siste 125 g sukker når første del sukker er mikset godt inn.
2. Pisk eggehvittene til den er helt stiv. Lag små pavlovakaker på et bakepapir og sett i ovnen på 120 grader i ca 1,5 time.
3. La marengsen stå i ovnen og avkjøles helt - gjerne i ovnen.
4. Pynt marengsen med iskrem og deilige bær.