Iskrem-muffins
Spoon
Små iskrem-muffins med en kombinasjon av lys sjokoladeis, nøtter, sjokolade og noen klyper salt. En artig måte og servere is på, enkelt er det også! Perfekt for barnebursdag, dessert til gjester eller bare helgekos. Kan lages klart i forveien og hentes ut fra frysen ved anledning!
Dette trenger du:
- 1 boks Inspira Premium Lys Sjokoladeis
- 300 g Mørk sjokolade
- 3 ss kokosfett
- 120 g pistasjnøtter
- 60 g pekannøtter
- Flaksalt
Slik gjør du:
Slik gjør du
1. Fyll ett muffinsbrett med 6 muffinsformer. Smelt 200 g sjokolade sammen med 2 ss kokosfett i ett vannbad. Fordel den smeltede sjokoladen over formene og strø til slutt over grovhakkede nøtter og litt havsalt.
2. Så fyller du hver form med en kule Inspira iskrem og setter i fryseren til det har stivnet.
3. Smelt 100 g sjokolade sammen med 1 ss kokosfett. Rett før servering topper du ismuffinsene med smeltet sjokolade, pistasjnøtter og havsalt
Tips: Denne oppskriften gir deg 6 iskremmuffins men ønsker man mindre sjokolade i hver muffins kan det økes til 8 eller 10.