Inspira Kirsebæris med crumble og kirsebærsaus
Iskrem og crumble er en populær kombinasjon, og ikke uten grunn!
Silkemyk, premium iskrem sammen med knasende sprø crumble og ekstra kirsebærsaus er en utrolig deilig dessert! Her har vi laget en variant med eksklusive og spennende smaker med Inspira Kirsebæris som har mørke sjokoladebiter og syrlig kirsebærsaus sammen med kaffe-crumble.
Tips! Klarer du å la iskremen vente i 20 minutter på benken før servering, blir den temperert og smaker ekstra fantastisk.
Dette trenger du:
- 1 boks Inspira Kirsebæris
- 1 pk Bixit
- 0,5 dl hasselnøtter, hakkes
- 50 g smør
- 1 dl sterk kaffe eller dobbel espresso
- kirsebærsaus
Slik gjør du:
1. Smelt 50 g ekte smør i en gryte.
2. Ha i en dobbel espresso, eller 1 dl sterk kaffe.
3. Knus en pk Bixit-kjeks, finhakk hasselnøtter og ha i.
4. Ha over smør/kaffe-blandingen og ta i ovnen på varmluft 180 grader i ca 20 min. Pass på at den ikke blir brent.
5. Server crumble med to kuler deilig iskrem og ekstra kirsebærsaus.
6. Nyt!