Hjemmelagde is-pinner med DUGG kokos-is og granola
Smaken av Oslo
Det er moro å lage sine egne ispinner! La store og små fylle isformene med sunne godsaker, kombiner med Dugg vegansk kokos-is – og vips: Familiens nye isfavoritt er skapt!
Det fine med å lage egne ispinner, er at du kan fylle isformene med dine og familiens sunne favoritter. Finn frem frukt, bær og granola. Seks isformer og en boks Dugg kokos – og du er klar til å lage dine egne, sunne granola-ispinner.
Selve isen slipper du å lage selv, for det har vi gjort for deg. 😉
Du kan bruke hva du vil av frukt og bær, men her brukte vi banan, bringebær, jordbær, kiwi, bjørnebær, blåbær og ananas. Banan er supert å bruke i ispinner. Den får en deilig konsistens når den har vært frosset. Skjær de andre fruktene i tynne skiver eller små biter. For store biter kjennes nemlig som harde isbklumper – og det vil du ikke.
Dette trenger du:
- 1 boks DUGG Vegansk kokos-is
- 6 stk ispinneformer
- granola - din favoritt, hjemmelaget eller kjøpt
- frukt skåret i biter
Slik gjør du:
Dette trenger du:
6 ispinneformer
1 boks Dugg kokos
Granola - din favoritt enten den er hjemmelaget eller kjøpt på butikken
Frukt skåret i biter
Bær
Slik gjør du:
Hent boksen med Dugg kokos opp fra fryseren, og la den stå og bli myk på benken.
Så skjærer du frukten og bærene du har valgt i mindre biter.
Når isen er myk, kan du gi den en runde med stavmikseren til den har softis-konsistens. Nå er du klar for å lage ispinner.
Ha litt is i bunnen av ispinneformene. Fyll så opp lagvis med litt frukt, bær og is. Det er viktig at du har nok is i hver form til at isen holder resten av ingrediensene sammen.
Sett isformene i fryseren og la dem stå minst fire timer.