Eplekake med vaniljeis
Lunken eplekake toppet med en kule nydelig vaniljeiskrem er en klassiker! Hent kaken frem fra frysen, varme den i ovnen og topp med iskrem – vi lover god stemning og lovord fra gjestene! Her har vi brukt vår ekstra gode Sørlandsis Jubileum Vanilje.
Kaken baker du selv med oppskriften du ønsker eller kjøper ferdig i butikken. Begge deler er lov, syns vi! 🙂
Tips! Sørlandsis Laktosefri Vaniljesmak har 30 % mindre sukker – perfekt for hverdagsdesserten!
Ps! La iskremen stå og temperere 5-10 minutter før servering, så blir den lettere å jobbe med og smaker enda bedre.
Dette trenger du:
- 1 boks Sørlandsis Vaniljesmak
- 1 boks Sørlandsis Laktosefri Vaniljesmak
- Eplekake
- Kanel til pynt, valgfritt
Slik gjør du:
Server eplekaken varm, og sett deilig Sørlandsis med vaniljesmak på bordet. Ha gjerne Sørlandsis Laktosefri Vaniljesmak til allergikerne på lur! La gjestene toppe kakestykket selv, eller server porsjoner med et dryss kanel på toppen.