Enkel 17.mai-iskake opp-ned
Henda i været for 17. mai! Snu opp-ned på din favoritt vaniljeis og lag en fantastisk iskake til 17. mai-feiringen!
Iskake er en sikker vinner på mai-bordet. Og hva er vel bedre enn en skikkelig enkel dessert som også ser og smaker fantastisk?
Sørlandsis Vaniljeis Jubileum er en kremete og deilig is med ekstra fløte og eggeplommer, helt himmelsk samme med jordbær.
Tips!
Kaken kan lages i forkant, og settes på frys til serveringstid. Spar toppingen til øyeblikket du skal servere.
Dette trenger du:
- 2 bokser Sørlandsis Vanilje Jubileum
- 1 pose Hennig-Olsens Ekte Krokan
- 1 boks Hennig-Olsens Jordbærsaus
- spiselige blomster og flagg
Slik gjør du:
1. Avkjøl serveringsfatet du vil bruke, så vil ikke iskremen skli rundt på brettet.
2. Kutt jordbær i skiver, disse skal danne et lag mellom to is-bokser og bør være ca like høye.
3. Ta ut to bokser Sørlandsis og la temperere på benken i fem minutter. Klem i kantene og hvelv opp-ned på fat.
4. Ha et lag jordbær på toppen av første isboks, og hvelv isboks nr 2 oppå jordbærene.
5. Topp med jordbær, spiselige blomster, krokan og jordbærsaus. Og flagg! Hipp hurra!