Chiapudding og bringebærsorbet
Hva er chiapudding? Jo, en super-pudding! Chiafrø er næringsrike og rike på plantefiber som trekker til seg væske. Når de blandes med for eksempel mandelmelk og yoghurt og lar den få stå og tykne, får du en super-pudding som passer kjempegodt med sorbet!
DUGG Bringebærsorbet er en naturlig frisk sorbet, og en både melkefri og vegansk is. Sammen med chiapudding og friske bær utgjør de en uslåelig og sunnere snacks som gir en umiddelbar boost!
Ps! Chiapuddingen trenger tid til å tykne. Bland den gjerne sammen kvelden før du skal servere, eller lag den på morgenen om du skal nyte den til kvelden.
Dette trenger du:
- 1 boks DUGG Bringebærsorbet
- 2 dl eplejuice
- 4 ss chiafrø
- 1,5 dl mandelmelk
- 2 ss gresk yoghurt
- frukt og bær til topping
Slik gjør du:
1. Bland 4 ss chiafrø med 1,5 dl mandelmelk og 2 ss gresk yoghurt. Når den har fått tykne i kjøleskapet (gjerne over natten) er den klar!
2. Ha 2 kuler bringebærsorbet og 2 dl eplejuice i en blender og miks godt. La den bli tykk så du kan toppe den med bær.
3. Hell smoothie over puddingen, og topp den med frukt og bær. Her har vi brukt jordbær, bringebær og dragefrukt.
4. Serveres med skje og nytes umiddelbart!