Chèvre-is med pæresalsa
Chèvre er en nydelig og populær, hvit geitost. Den egner seg godt som tilbehør på burger, i salater og på ostefatet – og i iskrem! Vil du imponere med en skikkelig stilfull og frisk dessert? Lag enkel iskrem med chèvrebiter i og nydelig pæresalsa ved siden av. Nydelig!
Dette trenger du:
- 1 boks Easy Vanilje
- 100 gram chèvre
- 3 pærer
- 1 sitron
- 1 ts lønnesirup eller agavesirup
- Frisk sitronmelisse
Slik gjør du:
1. Tin iskremen i noen minutter så den blir myk og lettere å jobbe med.
2. Finhakk chevre og rør den inn i isen. Legg så iskremen tilbake i boksen og sett den i fryseren slik at den stivner.
3. Press saften av en sitron, og bland med lønnesirupen. Ha i finhakket sitronmelisse.
4. Skrell og skjær pærene i små biter som du blander med sitronmiksen til en pæresalsa.
5. Ta isen ut av frysen, skjær i skiver eller lag kuler og server med pæresalsa ved siden av. Nam!