Bringebær smoothie bowl med sorbet
En fargerik og frisk smaksbombe! Bringebærsorbet er en populær variant i isdisken, og gjør seg ypperlig til å lage smoothies og smoothie bowls med.
DUGG Bringebærsorbet er både melkefri og vegansk, og gir en fantastisk konsistens til smoothieskålen din og smaker kanskje ekstra godt når den kan nytes med skje? 🙂 Konsistensen blir ekstra fyldig og tykk nok til å kunne toppes med godsaker. Og magien ligger virkelig i toppingen! Variér mellom myke frukter og bær og harde nøtter og annen crunch – denne blandingen av teksturer gjør mye for smoothie-opplevelsen!
PS! Oppskriften gjør seg godt med andre sorbet-varianter, prøv gjerne DUGG Mangosorbet eller DUGG Sitronsorbet for variasjon!
Dette trenger du:
- 1 boks DUGG Sorbet Bringebær
- 2 ss yoghurt
- 2 dl mandelmelk
Slik gjør du:
1. Ha 4 kuler bringebærsorbet, 2 ss yoghurt og 2 dl mandelmelk i en blender og miks godt.
2. Pass på at konsistensen er god og tykk før du heller over i en dyp bolle.
3. Topp med godsaker som gjerne knaser litt! Her har vi brukt granateple, rips og frosne bringebær.
4. Serveres med skje og nytes umiddelbart!