Baked Alaska fylt med iskrem
Denne desserten er helt nydelig! Søt og brent marengs med frisk Inspira kirsebær-iskrem er en fantastisk kombinasjon. Danderingen imponerer gjestene, men er lettere enn du tror! Få våre tips her – og serverer middagsgjestene en nydelig avslutning på måltidet.
Alt kan klargjøres i forkant, så kan du flambere ved bordet for ekstra wow-effekt!
Dette trenger du:
- 1 boks Inspira Premium Kirsebæris
- 4 stk eggehvitter
- 250 g sukker
- Brenner til flambering
- Valgfri pynt
Slik gjør du:
1. Pisk 4 eggehvitter med 250 g sukker. Vær nøye når du lager marengsen, er det eggeplomme i miksen vil den ikke stivne.
2. Sett Inspira Kirsebæris eller en annen favoritt i serien opp ned på et pent fat.
3. Bruk slikkepott og "pakk inn" iskremen i marengs.
4. Flamber marengsen med en brenner enten ved bordet eller i forkant.
5. Pynt etter eget ønske!